تحولی در سیستم تحویل جوهر چاپ دیجیتال

Category:

در یک همکاری مشترک گروه Global Graphics Software با APS Engineering سیستم تحویل جوهر با قابلیت OPC UA ایجاد شده تا با هر جنبه ای از اکوسیستم جوهر افشان صنعتی ارتباط برقرار کند.
به گزارش آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران، همکار ی این شرکت‌ها سیستم تحویل جوهر با قابلیت OPC UA را برای SmartDFE ایجاد میکند، یک نرم‌افزار و سخت‌افزار کامل که چاپ را به کارخانه هوشمند و کاملاً خودکار اضافه می‌کند. Global Graphics Software یک سرور OPC برای APS ساخته و یک رابط کاربری برای مشتری در Smart Print Controller ایجاد کرد تا این دو بتوانند با یکدیگر گفتگو کنند.
همچنین Global Graphics یک پیاده سازی مبتنی بر SCADA برای مشاهده تمام داده های سیستم جوهر از طریق یک بسته استاندارد SCADA ساخته است.
توسعه به این معنی است که چاپگر را می توان از راه دور از یک iPad یا یک مرورگر روی دسکتاپ نظارت کرد. داده ها را می توان از سیستم تحویل جوهر در یک پایگاه داده بایگانی تاریخی ذخیره کرد تا عملکردهای دیگری مانند نگهداری پیش بینی را فعال کند.

سیستم OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture) استاندارد قابلیت همکاری برای تبادل امن و قابل اعتماد داده در اتوماسیون صنعتی و سایر صنایع است. این مستقل از پلتفرم است و جریان یکپارچه اطلاعات را در بین سیستمهای چند فروشنده تضمین می‌کند. سیستم تحویل جوهر اطلاعات را به یک سیستم SCADA (Supervisory Control and Acquisition) می فرستد که زیرسیستم چاپ و سایر دستگاه های موجود در کارخانه را کنترل و نظارت می کند.

اریک ورال، معاون محصولات و خدمات نرم‌افزار گرافیک جهانی، اظهار داشت: ظرف چند هفته، ما یک رابط OPC UA را با استفاده از یک کنترلر تعبیه شده ارزان به عنوان ورودی به سیستم تحویل جوهر اضافه کردیم، این تغییر بدون نوشتن خط دیگری از کد، اکنون می‌توانیم داده‌ها و کنترل‌ها را به SCADA و سیستم‌های پردازش ابری مانند AWS IoT Sitewise ارسال کنیم.[ منبع ]

Author فرشید قملاغی
محقق در زمینه صنعت چاپ و تبلیغات ، استندهای نمایشگاهی در سال 1389 با استخدام در یک شرکت تبلیغاتی شروع به کار نموده و در حوزه چاپ و استندهای نمایشگاهی و فروشگاهی فعالیت خود را آغاز کرده و بعد از 4 سال فعالیت ، اولین شرکت شخصی خود را به نام نقش و نگار در زمینه استندهای نمایشگاهی و چاپ لارج فرمت و دیجیتال بنا نهاد که این اولین تجربه مدیریت فرشید قملاغی بود اما بهترین و قوی ترین گام را در همان سال اول در این راستا با شرکت مستمر در نمایشگاه های داخلی و خارجی و تحقیق روی انواع زیادی از استندهای نمایشگاهی و فروشگاهی برداشت. در سال 1399 با تاسیس دومین مجموعه تبلیغاتی به نام چاپ و استند آرنیک قدم به دنیای بین المللی گذاشته و آغاز به تحقیق در زمینه چگونگی پیدایش انواع استندهای تبلیغاتی و نمایشگاهی و فروشگاهی و کاربرد آنها نموده تا جایی که برای سهولت کاربران از این دسته تبلیغات ، اولین مرکز تعمیر انواع استندهای نمایشگاهی را بنا نموده